DET ÄR SKILLNAD

Det är skillnad på drivmedel och drivmedel.

Preem Evolution drivmedel innehåller råvaror som kommer från de restprodukter som blir över när svensk skog blir till virke och pappersmassa. Det kostar inte mer, fungerar i alla bilar och har samma effekt som standarddrivmedel.
1.
I den svenska skogsindustrin finns en stor råvarupotential.
2.
Ur restprodukterna utvinner vi tallolja.
3.
Talloljan raffineras till Råtalldiesel på vår delägda anläggning, Sunpine i Piteå.
4.
Råtalldieseln skeppas sedan till Preems bioraffinaderi i Göteborg. Där omvandlas bioråvaran till en diesel som är identisk med en fossil standarddiesel.
5.
Den färdiga produkten,
Preem Evolution Diesel.

Därför väljer jag Preem.

Birger Stangmo har varit åkare i 38 år och driver Bäckby Åkeri i Västerås. Hans två lastbilar kör Coca-Cola mellan Västerås och Jordbro varje dag. Birger var bland de första som skaffade Preem Såifakort när det lanserades.
– Jag har valt Preem för att det är bra service, bra folk man har att göra med och det funkar alltid, säger Birger.
Han tankar mest på automatstationer, vilket han är nöjd med eftersom där både finns Adblue och drivmedel, samt att det på vissa stationer även finns tvättmöjligheter av vindrutor.
– Det öppnades en ny station i Västerås i våras, precis där vi kör varje dag, det tycker jag är bra och i övrigt är jag nöjd med stationstäckningen. Birger brukar inte vara inne på de bemannade stationerna så ofta. De gånger han är där, är det oftast i privata sammanhang men då är han glad och nöjd för det utbud han erbjuds.

Ansök om Preem Såifakort.

Med Preem Såifakort får du erbjudanden från Preem och ett fast nettopris på diesel som justeras var 7:e dag. Det innebär att du har ett fast pris som gäller på alla våra anläggningar, oavsett var du tankar. Du vet alltid vad du betalar. Ansök innan 30 juni 2018 så får du upp till 400 kronor i avdrag om du tankar minst 300 liter per månad i 4 månader. Väljer du dessutom att gå med i Såifa Rewards får du 200 kr extra i avdrag.*

Extra bonus! Ansök idag och få fika för fem

Ni får varsin pinfärsk fralla samt valfri liten kaffe. Värde upp till 220 kronor. En kupong skickas till ert företag så snart er ansökan godkänts.
*Tanka minst 300 liter per månad så drar vi av 100 kronor per månad i max fyra månader. Fakturaavdraget får du på din oktober-faktura 2018. Gå dessutom med i Såifa Rewards så drar vi av 200 kronor till. Gäller om du ansöker innan 30 juni 2018.